Business

En god nats søvn er yderst vigtig, og det er her, at den helt rigtige seng kommer ind i billedet.

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Guide til valg af seng

Når man skal have valgt en ny seng, er der flere forskellige ting, man skal have øje for, således man får fundet frem til den rette seng. Det er meget vigtigt at få fundet den rette seng, da det er et af de vigtigste grundlag for at få god søvn. Valg af seng skal afstemmes med flere forskellige ting, hvilket er gældende i forhold til det praktiske såsom størrelse, type og lignende, mens man naturligvis også skal have øje for komforten.

I forhold til komforten er det vigtigt, at man får valgt en seng, der er passende i hårdhed/blødhed, mens der også findes flere forskellige typer af madrasser. Man skal afstemme sengevalget i forhold til kropsbygning, og dette gøres bedst ved at prøve forskellige senge. I forhold til ryggens udformning, kan man lave en test for at undersøge, om man har valg den rette seng. Ligger man på ryggen og får en ekspedient, ven eller lignende til at føre en hånd ind under lænden, er det vigtigt, at hånden møder meget modstand, når den føres under lænden. Møder den en del modstand, vil man have valgt den rette hårdhed/blødhed.

Er der behov for en elevationsseng?

Det er også vigtigt at overveje sengetypen, og hvis man læser, ser TV eller lignende i sengen, kan det være en fordel med en elevationsseng, således man også kan sidde komfortabelt i sengen. Med en elevationsseng kan man indstille sengen efter de behov, man har, hvilket også kan være en fordel, hvis man har meget væske i benene, dyrker meget sport, hoster meget om natten eller lignende. Her er det nemlig muligt at få indstillet sengen i forskellige positioner, der eksempelvis kan forebygge hoste, få væske væk fra benene, formindske kroppens restitutionstid eller lignende.

Størrelsen er også vigtig at overveje

Det er også vigtigt at få valgt den rette størrelse på sengen, hvilket både skal afstemmes med den plads, man benytter om natten, når man sover, mens det også er vigtigt at afstemme størrelsen med den plads, man har til rådighed i rummet, som sengen skal placeres i. Vælger man en seng, der er for stor i forhold til den plads, man har til rådighed, vil den komme til at tage for meget plads i soveværelset.

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis, når man skal have en ny seng, da det er vigtigt at få meget søvn, og det kan herfor være en fordel at optage et lån til sengen, således man kan få en god seng, der holder i mange år.