Business

Har du også altid drømt om en haveterrasse? Eller trænger du til at få renoveret din indkørsel? Måske skal du have lavet en helt ny? Så kan du med fordel benytte dig af betonfliser, så får du det bedste resultat.

Virksomhed

FC Beton

Adresse

Nibevej 151, 9200 Aalborg SV

Telefon

98 34 34 11

E-mail

salg@fc-beton.dk

Webside

https://www.fc-beton.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 12. juni

Lav en flot haveterrasse med betonfliser

Betonfliser i de rigtige dimensioner giver dig nemlig mange muligheder for at lave enkle, men utroligt flotte designs, der også fungerer nøjagtigt, som de skal. Lav et solidt fundament til dit næste byggeprojekt med betonfliser.

Fliser i flere størrelser giver kombinationsmuligheder

Når man skal lægge fliser til enten haveterrasse, en ny indkørsel eller noget helt tredje, så kræver det også, at man planlægger på forhånd. Du har nemlig mulighed for at bestille betonfliser i flere dimensioner. Du kan vælge at kombinere flere slags dimensioner eller holde til én slags. Hvad enten du vælger, så kan du være sikker på, at hvis fliserne lægges rigtigt, så har du et godt fundament for en terrasse, indkørsel eller havesti de næste mange år.

Mange vælger at anvende 50x50 fliser. Altså beton- og havefliser med 50cm på hver side. Disse fliser gør det muligt at lægge en sti eller en indkørsel hurtigt, da fliserne dækker et større areal. Du har også mulighed for at vælge 25x50 eller 25x25 fliser, men vil du have en hurtig og solid løsning, så kan du med fordel anvende 50x50 fliser.

Skal du have realiseret et byggeprojekt derhjemme? Så kan du med fordel bruge 50x50 fliser til have og indkørsel.

Gode råd til at lægge betonfliser

Der findes et utal af gode råd til lægning af fliser. Du bør dog altid huske at planlægge fremad, så du ikke ender med at skulle lægge fliserne om. Derudover kan du med fordel huske på, at den første flise kan lægges ved hushjørnet for at undgå skæringer.

Derudover bør du huske sikkerheden, når du skærer fliser til eller vibrerer fliser. Masker og sikkerhedssko kan redde dig fra unødvendige sundhedsskader.