Business

Mange nordjyder oplever, at der pludselig er langt større afstand til den nærmeste bank – og det er med god grund.

Virksomhed

TjekLån

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

Webside

https://tjek-laan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Lokale bankfilialer rykker ud og online lån rykker ind

Antallet af lukninger af lokale bankfilialer er stigende. Faktisk så stigende, at antallet af lokalafdelinger er halveret over de sidste 10 år, og tendensen fortsætter støt. Af denne årsag mærker online lån, en relativ ny spiller på det finansielle marked, stor vækst og fremgang.

Selvom det måske kan opleves som en mindre personlig kontakt end at optage lån hos en fysisk bank, kan du med et lille forarbejde optage et både billigere og hurtigere lån på det online lånemarked.

Sikkert lån i Danmark

Mange rynker på næsen over ordet ”online lån”. Sikkerheden er især et af de spørgsmål, der fylder mest hos skeptikere af tendensen. Dog er online lån lige så sikkert som et lån i den lokale bank.

Alle finansielle virksomheder i Danmark er under opsyn af Finanstilsynet – en statslig myndighed der sikrer forbrugeren mod snyderi ved finansielle forretninger. Derfor kan du sagtens skubbe nervøsiteten væk og trygt optage lån hos selv de mindste selskaber landet over.

En udvikling med fordele


Derudover er online lån, modsat den traditionelle metode, ekstremt hurtigt og nemt at sætte i gang. Dette udspiller sig blandt andet ved den hurtige svartid, hvorved du i løbet af blot 5 minutter, kan få svar på din ansøgning. Står du derfor og skal låne penge i en fart, undgår du den lange kamp med at få banken med på idéen.
Ved banklån påkræves det ligeledes, at du som optager har noget at stille til sikkerhed, således at banken får sikret de penge, som de udlåner. Gennem online lån behøves der ingen sikkerhed for det lån, som du optager. Her behøver du hverken at uddybe hvad hver enkelt krone skal bruges på, eller hvordan din økonomi har set ud de seneste år.

Lån med omtanke

Selvom det ikke påkræves at skulle redegøre for sin økonomi og hensigter, før der kan lånes penge på internettet, er det stadig vigtigt – paradoksalt nok – at have en stærk økonomi før man låner. Den hurtigste lånemetode, ved navn kviklån, er kortfristet og kræver en hurtig tilbagebetaling. Er det ikke muligt for låneren at betale lånet tilbage rettidigt, kan det gå hen og blive et dyrt lån, da der kan komme renter på, der ikke er til at spøge med.

Sammenlign nemt for at finde det billigste lån

Det er en god idé at sætte sig ned og undersøge markedet, for at finde den billigste låneløsning. Dette kan gøres nemt og enkelt gennem TjekLån, en uafhængig sammenligningstjeneste, der giver dig fuldt overblik over hvilke lån, der er billigst på markedet samt alle lånets omkostninger.

Det anbefales at udvælge 3 udbydere at ansøge om lån hos, da rentesatsen altid er vejledende, og først efter du har ansøgt om et lån, vil du modtage et skræddersyet lånetilbud med renter, der passer den individuelle. Når du har modtaget lånetilbud fra de tre udbydere, kan du så vælge den billigste løsning, der passer dig bedst. Herved kan du være sikker på, at du ender med det billigste tilbud på dit lån.