Business

Når du skal købe ny seng, så er der rigtig mange muligheder for at fuldende det færdige udseende.

Virksomhed

Sleepzone

Telefon

+45 26 33 27 13

E-mail

kontakt@sleepzone.dk

Webside

https://sleepzone.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. august

Trænger din seng til en sengegavl?

En af de muligheder er en sengegavl. Det kan også være, at du har en gammel seng, som skal have piftet udseendet lidt op - her er sengegavlen også en mulighed. Der er rigtig mange forskellige muligheder inden for sengegavle, men hvis du skal finde den perfekte sengegavl, så læs med her.

Hvorfor vælge at købe en sengegavl?

Der er mange, der vil stille sig selv det spørgsmål, hvorfor man overhovedet skal købe en sengegavl. Og mange vil synes, at det virker unødvendigt. Men sengegavlen giver altså et andet og mere gennemført udtryk i soveværelset. Man kan sige, at soveværelsets æstetiske udtryk bliver løftet. Her vil mange så tænke, at sengens udseende kan være lige meget, da man bare skal sove. Men det er ikke lige meget, for hvis sengen ser indbydende ud, så har det en positiv effekt på din nattesøvn, og du får mere lyst til at ligge dig i sengen.

En anden grund til at købe en sengegavl er, at man kan få flere typer af sengegavle, så det er faktisk muligt at gøre sin sengegavl mere praktisk. På den måde får du både et pænt æstetisk udtryk, samtidig med at du eksempelvis får opbevaringsplads.

Hvad skal man være opmærksom på?

Når du køber en boksmadrass, så er der selvfølgelig en række ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du, hvis du har en seng i forvejen, finde ud af om sengegavlen kan passe til madrassen. Dernæst skal du beslutte dig for, hvor stor sengegavlen skal være, og hvor meget udtryk den skal give i rummet. Det kan nemlig blive for overvældende, hvis sengegavlen bliver for stor. Til sidst skal du overveje hvilken funktion din sengegavl skal have.

Typer af sengegavle

Der findes mange forskellige typer af sengegavle. Det er alt lige fra stof sengegavle til træsengegavle og sengegavle med opbevaring. Hvis du gerne vil have en praktisk sengegavl, som du kan anvende i hverdagen, så skal du vælge en sengegavl med opbevaring. Det er den perfekte løsning, hvis man lider af lidt pladsmangel. Sengegavle af stof og træ er knap så anvendelige som sengegavlen med opbevaring, men giver derimod et flot finish til sengen og er perfekt, hvis man har masser af opbevaringsplads i forvejen.

Sengegavle og boksmadrasser er en god ide

Hvis du gerne vil have en sengegavl, så er sengegavle og boksmadrasser en rigtig god kombination. Det er nemlig ingen hemmelighed, at boksmadrasser ikke er det smarteste, man kan have i soveværelset. De kan ofte være lidt kedeligt at se på, og derfor er det en god ide at pifte madrassen op med en sengegavl. Boksmadrassen er desuden også nem at få til at passe på sengegavlen, så hvis du har en boksmadras, som trænger til en make-over, så er det bare med at komme i gang.

Fem gode råd til valg af sengegavl

Hvis du stadig er lidt i tvivl om sengegavle, så kommer der her fem gode råd du kan have i tankerne.

- Hvis du gerne vil pifte din seng op, så er en sengegavl en mulighed

- Find ud af om din madras passer til sengegavlen

- Husk at boksmadrasser og sengegavle er et godt match

- Overvej hvilken funktion din sengegavl skal have

- Pas på med, at sengegavlen ikke bliver for voldsom i rummet